Kód: SM316204 Kategorie: Hračky pro nejmenší
  Skladem
799
Hodnocení:
Nehodnoceno

Smoby Cotoons je souprava nočních světelných a hudebních dekorací pro kojence – hvězdička nad postýlku a svítící měsíček pro miminko. Jsou určeny pro nejmenší miminka od 0 měsíců. Hvězdička a měsíček pro děti hrají příjemné melodie, které děťátko upoutají a zabaví na delší dobu. Hračka pro kojence, hvězdička nad postýlku, svítí a hraje příjemnou hudbu pro malé dětičky, která dotváří atmosféru. Hudba je určena na uklidnění děťátka a na jeho pomalé Uspání. Měsíček svítí tlumeným světlem, aby děťátko neusínalo v naprosté tmě. Také hraje příjemnou hudbu. Hvězdička i měsíček pro miminko jsou designově pěkné. Hvězdička pro děti je bílá s modrým uchycením a modrou hvězdičkou na konci provázku, kterým se natahuje. Hvězdička pro děti je ozdobena barevným obrázkem broučků Chowing.

Hvězdička pro děti se zapíná natáhnutím provázku z jejího spodku – automaticky se vypne, když se provázek celý navine dovnitř. Hrající hvězdička funguje na AA/LR6 baterie. Baterie nejsou součástí balení. Měsíček je také bílý, s modrým broučkem Chowing. Svítící měsíček pro děti je ozdobený barevným broučkem Chowing. Zapíná a vypíná se knoflíkem, který je na boku měsíčku. Svítící měsíček funguje na AA/LR6 baterie. Baterie nejsou součástí balení. Smoby je renomovaná francouzská značka, která se zabývá výrobou kvalitních hraček ze zdravotně nezávadných materiálů. Produkty Smoby mají vysokou kvalitu, a jsou držitelem evropských certifikátů kvality. Plastový materiál je kvalitní a sametový na dotek.

Smoby

Nakúpte u nás hračky Smoby. V ponuke nášho eshopu objavíte detské kuchynky, domčeky pre deti, šmykľavky, odrážadlá aj trojkolky.
Kontakt
Pole s * jsou povinná
loader  Načítám hodnocení...

Vybrali jsme pro vás

loader  Načítám podobné produkty...