Kód: SM211025 Kategorie: Hračky do postýlky
  Skladem
299
Hodnocení:
Nehodnoceno

Smoby dětská hračka pro kojence, měkká textilní knížka Cotoons, je vyrobena z unikátního měkkého a na dotek příjemného materiálu, který je odolný vůči vodě. Hračka pro kojence obsahuje milé obrázky postaviček Cotoons. Dětská kniha má v obalu vymezený prostor na fotografii vašeho pokladu. Knížka pro nejmenší je odolná vůči tekutinám, vodě či ušpinění, a snadno se čistí. Unikátní hračka pro kojence je vhodná i do vaničky při koupání. Stane se první knížkou pro váš milovaný poklad, která je nezničitelná. A proto je bezpečná pro každé dítě.

Textilní knížka obsahuje krátké pohádky postaviček Cotoons pro nejmenší čtenáře. Na krásných barevných obrázcích jsou zachyceny různé činnosti, jako hry v parku a hra na xylofon. Knížka pro děti rozvíjí u dítěte základní smysly, jemnou motoriku. Dítě v knížce poznává zvířátka a přírodu. Vhodná pro dětičky od 3 měsíců. Má různobarevné provedení s veselými motivy, které děti mají velmi rády. Rozměry knížky jsou 18*23*4 cm. Produkty Smoby mají vysokou kvalitu, a jsou držitelem evropských certifikátů kvality. Tato unikátní hračka pro kojence je vhodná pro všechny malé dětičky, které si rády prohlížejí obrázky.

Smoby

Nakúpte u nás hračky Smoby. V ponuke nášho eshopu objavíte detské kuchynky, domčeky pre deti, šmykľavky, odrážadlá aj trojkolky.
Kontakt
Pole s * jsou povinná
loader  Načítám hodnocení...

Vybrali jsme pro vás

loader  Načítám podobné produkty...