Kód: SM220362 Kategorie: Doplňky pro panenky
1 159
Litujeme, produkt momentálně není skladem
Hodnocení:
Nehodnoceno

Vanička s tekoucí vodou elektronická Violette je nejnovější hračka z dílny francouzských designérů Smoby, kterou ocení všechny děti a zejména holčičky od 3 let. Nadčasová vanička Baby Nurse v krásných fialových a růžových odstínech poslouží dětem při péči o jejich oblíbenou panenku, přičemž se mohou těšit na skvělé funkce. Vanička je vybavena elektronickým modulem, díky kterému se dá po napuštění vaničky ze sprchové hlavice pouštět voda jako při skutečném sprchování. Děti ocení i skvělou funkci vodní trysky, takže své panence připraví v jacuzzi pravou bublinkovou koupel. O veselou atmosféru se postará i barevné LED osvětlení, které vodní hladinu rozzáří při každém koupání.

Vanička je vybavena praktickým držákem na sprchovou hlavici a odkládacím prostorem pro lahvičku s mechanickým dávkovačem. Při koupeli je důležitá teplota vody, kterou mohou chlapci a dívky jednoduše změřit termosenzitivním teploměrem ve tvaru velryby, který reaguje na teplotu vody – barva teploměru se mění v závislosti na teplotě vody. Po každé koupeli je důležité panenku osušit, na co děti využijí osušku s praktickou kapucí. Vanička Je vyrobena z kvalitních a odolných plastů se zaoblenými hranami, které jsou sametové na dotek. Děti budou mít z každého koupání panenky realistický zážitek, hravým způsobem se přibližují světu dospělých, získávají pocit zodpovědnosti, také si rozvíjejí fantazii a představivost. Panenka není součástí balení.

Celkové rozměry vaničky jsou 40*30*23 cm, elektronický modul funguje na 3 baterie typu AAA/LR03, které nejsou součástí balení. Francouzský Smoby již dlouhá léta přináší dětem špičkové hračky s propracovanými detaily. Materiál na hračkách Smoby je pevný, odolný, ale zároveň jemný a hladký k dětským ručkám, sametový na dotek. Barvy na hračkách Smoby rozvíjejí v dětech kreativitu a individualitu, upoutají každé i nejmenší dítko. Hračky splňují i ta nejvyšší bezpečnostní kritéria a jsou zárukou francouzské kvality a originálního vzhledu.

Smoby

Nakúpte u nás hračky Smoby. V ponuke nášho eshopu objavíte detské kuchynky, domčeky pre deti, šmykľavky, odrážadlá aj trojkolky.
Kontakt
Pole s * jsou povinná
loader  Načítám hodnocení...

Vybrali jsme pro vás

loader  Načítám podobné produkty...