Nedejte chladnějším dnům šanci! Porazte je se značkou Red Castle

26. zář'18
Nedejte chladnějším dnům šanci! Porazte je se značkou Red Castle

I když by si mnozí z vás přáli, aby léto nikdy neskončilo, už propustilo své žezlo podzimu. S tím neodmyslitelně přichází i chladnější počasí, které může starostlivé rodiče pořádně potrápit. Nedovolte, aby vaše miminko s příchodem podzimu prochladlo a postarejte se o jeho pohodlí. Red Castle vám pomůže!

Měkké a teplé materiály, které příjemně zahřejí a navíc jsou eko-friendly - i takové jsou materiály, které využívá k výrobě svých úžasných fusaků, zavinovaček či kombinéz francouzská značka Red Castle. Pokud ji ještě neznáte, je nejvyšší čas seznámit se s ní. No předem vás varujeme, že si ji na stoprocent okamžitě zamilujete vy, i vaše dětičky.

Bavlněná lehká zavinovačka Babynomade®

Zavinovačka z kolekce Babynomade® patří mezi ikonické zavinovačky Red Castle. Je vyrobena ze speciální bavlněné tkaniny, která vaše děťátko udrží v teple i během chladnějších dnů. Tato zavinovačka je speciálně navržena pro potřeby malých dětí od narození až do 12 měsíců a díky jednoduchému zapínání rodičům usnadní zavinování dětí. Měkoučká zavinovačka Babynomade® se otevírá doširoka a zapíná se na suchý zip. U nás ji najdete v jemné růžové, světle a bílé barvě a ve dvou velikostech - od 0 do 6 měsíců a od 6 do 12 měsíců.

Zavinovacka babynomade redcastle

Teplá dvouvrstvá zavinovačka Babynomade® Fleece

Další dětská zavinovačka z kolekce Babynomade® je určena zejména na zimní dny, ale určitě ji oceníte i během chladnějších podzimních dní a nocí. Tato zavinovačka je vyrobena ze dvou vrstev, které jsou tvořeny ovčí kůží a pleteninou. Miminko se v zavinovačce i během zimy cítí pohodlně a teplo a díky pevnému zavinuté i bezpečně. Pocit bezpečí a maximální ochranu před nástrahami počasí zvyšuje i malá kapucnička, která v hezčím počasí poslouží i jako polštářek.

Zavinovacka snug redcastle

Prošívaný kojenecký spací vak Fleur de Coton®

Zavinovačky jsou jako stvořené na cesty kočárkem či autem, ale nikde se děťátko necítí tak pohodlně jako ve spacáku, který mu kromě tepla a komfortu přinese i krásné sny. To vše můžete očekávat od spacího pytle Fleur de Coton®, který je vyroben ze speciální bavlny a polyesteru a je jako stvořený na přechodné měsíce. Spací vak se dá rozepnout doširoka, takže miminko do něj uložíte i během spánku a pohodlně ho do vaku zapnete díky zipu a knoflíkem. Tento celoroční spací vak u nás najdete ve třech barvách - světle růžové, světle modré a bílé a ve třech velikostech od 0 do 6 měsíců, od 6 do 12 měsíců a od 12 do 24 měsíců.

Spaci vak fleur de coton

Dvouvrstvá kombinéza Snug Combi T-zip

Víte, že budete během pozdního podzimu a zimy trávit veškerý volný čas na čerstvém vzduchu is miminkem? Nezapomeňte na pořádně teplou kombinézu Snug Combi T-zip, v níž se bude každé miminko cítit jako v bavlnce! Dvojitá vrstva overalu z ovčí kůže a pleteniny je měkoučká a teplá a dětem přináší maximální komfort. O ten se postará i zip ve tvaru T, díky němuž do overalu děťátko obléknete rychle, pohodlně a zejména bez pláče. Nechybí ani ochranný límec na krk, který ještě více ochrání před větrem a studeným vzduchem. Kombinéza poskytuje pohodlí i těm dětem, které již na vlastních nožkách objevují svět, ale určitě ji ocení i rodiče mrňousů spoznávajúcich okolí z bezpečí kočárku.

Dojcenska kombineza t zip

Nepromokavý dětský fusak Tenderness

Kompletní výbavička pro miminko se neobejde bez kvalitního fusaku. Měkký a teplý fusak z kolekce Tenderness je navíc nepromokavý, takže na mokré podzimu a zimy je jako stvořený, přesto je vzdušný a děťátko se v něm nezpotí. Fusak od Red Castle se dá také rozložit a v případě potřeby poslouží i jako deka nebo provizorní přebalovací podložka. Šířku fusaku jednoduše přizpůsobíte podle potřeby šňůrkami a stejně se dá upravit i jeho délka. O bezpečnost během jízdy se zase postarají otvory na bezpečnostní pásy a dobrodružství v pohodlí se může začít!

Detsky fusak redcastle

Nikdy není pozdě připravit se na chladný podzim a mrazivou zimu, ale nyní je ten nejvyšší čas! Zásobte se kvalitním spacími vaky, pohodlnými zavinovačky a fusaku Red Castle, které si vaše dětičky zamilují. Začněte podzim v teple a pohodlí.

Chceš mít přehled o všech novinkách?
Zaregistruj se do newsletteru a budeš dostávat vždy nové informace o slevách a produktech.