Miluje celá vaše rodinka cheesecake? Vychutnejte si ho nyní i v pohodlí domova, a to díky tomuto rychlému a extra jednoduchému receptu. Nečeká vás žádné rozbíjení vajíček, sypání mouky ani pečení! Nepečený cheesecake je hotový raz dva, ale snědený bude zřejmě ještě dříve.
Ingredience
- 5–6 rozdrcených celozrnných sušenek
- ⅓ šálku rozpuštěného másla
- 2 šálky smetany
- ⅓ šálku kokosového cukru
- 1 mascarpone
Postup
Sušenky vložte do mixéru a rozmixujte na prášek, přidejte rozpuštěné máslo a pořádně promíchejte, dokud se hmota nespojí. Takto připravený korpus vysypte do formy nebo do multidávkovačů a přitlačte, aby vznikl celistvý korpus. Pro přípravu krému dejte do mixéru šlehačku a mixujte přibližně 15–30 sekund. Pokud je šlehačka hustší, přidejte kokosový cukr a opět promixujte. Na závěr přidejte mascarpone a ještě jednou krém pořádně rozmixujte. Navrstvěte ho na korpus a cheesecake vložte do chladničky na dvě hodiny. Podávejte ozdobené ovocem podle chuti.