Nepečený cheesecake

09. srp'18
Nepečený cheesecake

Miluje celá vaše rodinka cheesecake? Vychutnejte si ho nyní i v pohodlí domova, a to díky tomuto rychlému a extra jednoduchému receptu. Nečeká vás žádné rozbíjení vajíček, sypání mouky ani pečení! Nepečený cheesecake je hotový raz dva, ale snědený bude zřejmě ještě dříve.

Ingredience

  • 5–6 rozdrcených celozrnných sušenek
  • ⅓ šálku rozpuštěného másla
  • 2 šálky smetany
  • ⅓ šálku kokosového cukru
  • 1 mascarpone

Postup

Sušenky vložte do mixéru a rozmixujte na prášek, přidejte rozpuštěné máslo a pořádně promíchejte, dokud se hmota nespojí. Takto připravený korpus vysypte do formy nebo do multidávkovačů a přitlačte, aby vznikl celistvý korpus. Pro přípravu krému dejte do mixéru šlehačku a mixujte přibližně 15–30 sekund. Pokud je šlehačka hustší, přidejte kokosový cukr a opět promixujte. Na závěr přidejte mascarpone a ještě jednou krém pořádně rozmixujte. Navrstvěte ho na korpus a cheesecake vložte do chladničky na dvě hodiny. Podávejte ozdobené ovocem podle chuti.

Chceš mít přehled o všech novinkách?
Zaregistruj se do newsletteru a budeš dostávat vždy nové informace o slevách a produktech.