Svěží cuketová polévka s mátou a feta sýrem

28. kvě'20
Svěží cuketová polévka s mátou a feta sýrem

Vitamínům v jarní zelenině se nic nevyrovná. První jarní zelenina dodá organismu vitamíny a minerály, které jsou po zimě důležité pro děti, ale i pro dospělé. Výjimečnou chuť cukety v tomto receptu doplní svěží máta a výrazný feta sýr, který je třešničkou na dortu.

Ingredience

  • 1 šálek nakrájené cukety
  • 1 a ½ šálku nakrájených brambor
  • 1 čajová lžička mátových lístků
  • sýr feta

Postup

Brambory oloupejte, nakrájejte na menší kostky a stejně nakrájejte i cuketu. Zeleninu spolu s mátou vložte do parního vařiče, dolijte vodu po úroveň 2 a nechte vařit. Uvařené ingrendiencie spolu se sýrem rozmixujte a pokud je to nutné, na zředění přidejte vodu. Polévku podávejte samotnou, ale můžete servírovat i s opečeným chlebem nebo semínky.

Chceš mít přehled o všech novinkách?
Zaregistruj se do newsletteru a budeš dostávat vždy nové informace o slevách a produktech.