Trendy máma současnosti: Chiara Ferragni

16. čec'19
Trendy máma současnosti: Chiara Ferragni

Její loňská svatba zastínila i královský sňatek prince Harryho a Meghan Markle. Na Instagramu se může pochlubit téměř 17 miliony sledovatelů. Místo v první řadě jí patří na každé módní přehlídce, na kterou se rozhodne přijít. Na prvním místě v jejím životě je však její manžel a syn Leone, který v březnu oslavil jeden rok. Kdo vlastně je Chiara Ferragni a proč ji všichni tak milují?

Největší inspirací dnes už ani zdaleka nejsou pouze herečky, zpěvačky či moderátorky. První místo zejména díky rozmachu sociálních sítí patří módním blogerkám, které si vydělávají tím, co je baví. Jednou z takových inspirací je bezpochyby i italská blogerka Chiara Ferragni, kterou díky jejímu blogu The Blonde Salad zná celý svět.

Za vším hledej dřinu

32letá temperamentní Italka žijící střídavě v L.A. a Miláně se nestala slavnou ze dne na den. První článek na blogu The Blonde Salad spatřil světlo světa v roce 2009, tedy před deseti lety. Usilovná Chiara od té doby ani na vteřinu nezahálela a tvrdá práce se jí věru vyplatila. Dnes je z Chiary úspěšná podnikatelka, která vlastní módní značku a spolupracuje také s mnoha jinými návrháři a módními domy. A to vše stíhá vedle výchovy syna, jehož bere téměř všude s sebou.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Chiara Ferragni (@chiaraferragni),

Cesta za štěstím

Chiara, nejstarší ze tří sester, byla vždy obklopena velkou rodinou a nikdy se nebála přiznat, že jednoho dne si chce založit vlastní rodinu. Její sen se začal proměňovat v realitu v roce 2016, kdy začala randit se známým italským rapperem. Po pár měsících ji Fedez, vlastním jménem Federico Leonardo Lucia, požádal o ruku ve velkém stylu – na vlastním koncertě před očima tisíců lidí. Z Chiary a Fedeza se stal okamžitě jeden z nejoblíbenějších párů Itálie a všichni fanoušci už netrpělivě čekali na svatbu. Věděli totiž, že ta bude opravdu velkolepá.

Nedočkaví sledovatelé však na senzaci okolo Chiary a jejího snoubence nemuseli čekat až do svatby. Velké překvapení přišlo jen pár měsíců po zasnoubení – Chiara na svém instagramovom účtu oznámila, že už 5 měsíců pod srdcem nosí miminko. Zároveň však přiznala, že její cesta k otěhotnění nebyla tak růžová, jak by se mohlo zdát. Nezasvěcený fanoušek by při pohledu na šťastnou dvojici mohl nabýt pocit, že úspěšným lidem u nohou leží celý svět.

Chiara však bez okolků přiznala, že už rok před otěhotněním ji trápila nepravidelná menstruace a když se v srpnu 2017 opět nedostavila, zpočátku tomu nepřikládala velký význam. S Fedezem se však už nějaký ten pátek o miminko pokoušeli, a tak se rozhodli zkusit štěstí a udělali si těhotenský test. Ten byl k jejich obrovskému překvapení a radosti pozitivní. Chiara, která každý den svého života sdílí se sledovateli na Instagramu, se ale rozhodla nechat si tuto krásnou zprávu chvíli pro sebe a do světa ji vypustila až po pěti měsících. No a o několik měsíců později světlo světa spatřil její prvorozený synek, který dostal jméno Leone Lucia.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Chiara Ferragni (@chiaraferragni),

Extravagantní máma

Právě toto spojení mnohým při pohledu na Chiaru napadne. Pravdou však je, že blogerka a influencerka je v první řadě sama sebou. V jejím šatníku je jasně přítomen italský temperament, a právě ten je pro mnohé ženy inspirací. Chiara se módními trendy nejen řídí – ona je udává. Její šatník se po porodu vůbec nezměnil, stále v něm najdete extravagantní kousky z latexu, kůže či umělé kožešiny, ale i dívčí romantické šaty a teenagersky působící sukně. Chybět v něm nesmějí pohodlné tepláky a mikiny, džíny a kalhoty nejrůznějších střihů i barev a doplňky od výmyslu světa.

Chiara se nebojí barev a vzorů a bez obav je mezi sebou kombinuje. Do skupiny minimalistů byste ji zařadili jen velmi těžko. Bez pochyby je však Chiara módní chameleon a svůj outfit vždy přizpůsobí akci, na níž se objeví. Módní trendy, kterými je obklopena, už poznává i její synek Leo. Ten často svým outfitem ladí s rodiči, a pokud to tak náhodou není, můžete se spolehnout na to, že bude i v svém útlém věku oblečený podle nejnovějších módních trendů. Nejdůležitější je však to, že má milující rodiče, kteří s ním tráví každou volnou chvíli.

Chiara Ferragni je pro mnohé stále pouze teenagerka, která se na sociální síti předvádí svými outfity. Je však třeba uznat, že všechno, co má, dosáhla sama poctivou prací a nyní už jen sbírá svou úrodu.

Foto: Instagram @chiaraferragni

Chceš mít přehled o všech novinkách?
Zaregistruj se do newsletteru a budeš dostávat vždy nové informace o slevách a produktech.