Těhotná v létě? Hlavně se stylem!

27. čen'18
Těhotná v létě? Hlavně se stylem!

Těhotenství v létě, zejména ve vyšším stádiu, není někdy nejpříjemnější. Důvodem jsou vysoké teploty, které způsobují otoky a zvýšené pocení, no a s tím bezprostředně souvisí i volba oblečení. Vybrali jsme pro vás pár inspirativních outfitů, díky kterým budete i v létě těhotná se stylem!

Těhotenství v létě má své výhody, ale i nevýhody. Styl oblékání bychom mohli klidně zařadit do obou kategorií, protože najít něco vkusného, ale zároveň vhodného do horkého počasí dá někdy pořádně zabrat. Udělejte však ze stylu tu největší výhodu těhotenství a užívejte si léto s bříškem jaksepatří. Tyto maminky jsou důkazem toho, že se to dá!

V hlavní roli Pippa

Mladší sestra vévodkyně Kate Pippa Middleton očekává se svým manželem Jamesem Matthewsem první děťátko, které se má podle odhadů narodit v říjnu tohoto roku. Pippě, podobně jako její sestře, těhotenství svědčí a podtrhuje jej i svým stylem. Nejčastěji je v letních dnech vidět v maxi šatech se vzorem květin, které vždy doplní jednoduchými doplňky, malou kabelkou a zejména pohodlnou obuví. Pippa se svého jednoduchého, ale originálního stylu drží i v těhotenství a dobře dělá.

Pippa middelton tehotenstvo

V hlavní roli Miranda

Těhotenství si ve velkém stylu užívala i modelka Miranda Kerr. Ta během těhotenství volila odvážnější outfity a jistě inspiruje budoucí maminky, které se ani v tomto období neplánují vzdát svého stylu. Kratší šaty, boty na podpatcích a bunda vytvářejí ležérní outfit vhodný na několik příležitostí. Miranda všem ukázala, že i v těhotenství může žena zářit a vypadat přitažlivě. Své druhé děťátko už modelka přivítala – manželovi Evanovi jen před pár týdny porodila synka Harta.

Miranda kerr tehotenstvo

V hlavní roli Chiara

Blogerka Chiara Ferragni má již také první těhotenství za sebou, ale nepochybně během něj inspirovala mnoho těhotných žen. Jako módní blogerka byla i během těhotenství v centru módních trendů a dokonce je sama udávala. Rebelka Chiara všechny přesvědčila o tom, že se během těhotenství není třeba bát ani plavek, ani saténu a ani minišatů. Italský temperament jí rozhodně mohou mnohé maminky závidět.

Chiara feragni tehotenstvo

V hlavní roli Nicky

Těhotenské bříško podruhé předvedla i dědička Nicky Hilton, která před pár měsíci s manželem Jamesem Rothschildem přivítala druhé děťátko – dcerku Teddy Marilyn. Méně kontroverzní ze sester Hiltonových ukázala, že během těhotenství se nemusíte vzdávat oblíbených džínsů. Stačí je doplnit pohodlným topem a zvýraznit kabelkou a doplňky. Ve vedrech můžete dlouhé džíny vyměnit za jejich kratší verzi a těhotenský outfit vhodný na léto je na světě!

Nicky hilton tehotenstvo

Jste těhotná v létě? Užívejte si to plnými doušky! Nejenže můžete poskládat pohodlný a stylový outfit z pár kousků oblečení, ještě si ho můžete užít při osvěžující vodě. Udělejte z těhotenství v létě jednu velkou výhodu a zapomeňte na všechna negativa.

foto Pinterest

Chceš mít přehled o všech novinkách?
Zaregistruj se do newsletteru a budeš dostávat vždy nové informace o slevách a produktech.