Trendy máma v plavkách: v tomto na pláži zazáříte

09. čec'19
Trendy máma v plavkách: v tomto na pláži zazáříte

Plavky. Některé maminky se při tomto slově rozzáří a okamžitě si představí vysněnou letní dovolenou nebo alespoň víkend u bazénu. Jiné zalije pot při představě toho, že se musí opět obléci do plavek. Nezáleží na tom, do které kategorie se zařadíte vy – my víme, v čem na pláži zaručeně zazáříte.

Větší bříško

Trápí vás přebytečná kila nebo se v plavkách prostě necítíte právě nejpříjemněji? Ne každá maminka má to štěstí, že vypadá jako modelka, ale i přesto si chce léto užít naplno. Pomocnou ruku vám v případě většího bříška podají bikiny s kalhotkami s vyšším pasem. Ty zakryjí bříško a zároveň vám vykouzlí krásný úzký pas. Vůbec se přitom nemusíte bát, že v takových plavkách budete působit jako z doby minulé – plavky s vysokým pasem s retro nádechem jsou v současnosti velmi trendy.

Vysoke nohavicky plavky

Menší prsa

Možná vám menší prsa nadělila příroda, možná se o to během kojení postaraly vaše děti. Plavky však dokážou opravdu divy – stačí pouze najít ten správný střih. V případě menších prsou sáhněte po klasických trojúhelníkových bikinách, které vašemu hrudníku dodají objem. Stejné úlohy se zhostí i plavky bez ramínek – rovněž vám opticky přidají pár centimetrů a zároveň se postarají o pěkné opálení bez nežádoucích bílých míst, kterých se slunce přes plavky nedotklo.

Plavky male prsia

Větší prsa

Menší prsa opticky zvětší trojúhelníkové plavky, většímu poprsí zase dodají potřebnou podporu plavky se zapínáním kolem krku. Zapomeňte na plavky s tenkými ramínky připomínajícími špagety – ty se vám budou akorát tak nepříjemně zařezávat do krku a vy budete mít potřebu neustále si je utahovat. Vaší volbou číslo jedna jsou proto širší ramínka, která vaše prsa pozvednou. Litovat nebudete ani koupí plavek s vrchními dílem, který se nápadně podobá klasické podprsence s kosticemi.

Plavky vacsie prsia

Oblé křivky

Máte pocit, že vaše postava není dokonalá? Pár kilo navíc zakryjí monokiny, tedy celé plavky, které jsou momentálně na vrcholu své popularity. Celé plavky vám vykouzlí krásnou postavu, a pokud zvolíte ten správný střih, mohou vám opticky prodloužit nohy, zvětšit objem hrudníku či zúžit pás. Vsaďte na plavky se vzory, které zaujmou více než křivky, které se snažíte stůj co stůj ukrýt a vyhrajte si také s tvarem košíčků a odhalenými zády. Celé plavky dodávají ženám sebevědomí, tak proč ho díky nim nenajdete i vy?

Cele plavky

Pro akční hrdinky

Patříte k maminkám, které ani na dovolené neposedí na jednom místě a musí se neustále hýbat? Jakékoliv vodní sporty však dají zabrat nejen vám, ale i plavkám. Všechny akční matky se potěší vrchnímu dílu plavek, který připomíná sportovní či bralette podprsenku. Ta poskytne vašim prsům dostatek podpory i během různých akčních pohybů. Nemusíte se tak více obávat toho, že vaše plavky odhalí víc, než byste si přála a zároveň takový sportovní vrchní díl plavek trochu odbřemení i vaši páteř.

Sportove plavky

Užijte si toto léto naplno s plavkami, které vám padnou jako ulité – můžete se spolehnout na to, že takové opravdu existují. Přejeme vám krásné léto prožité v kruhu rodiny!

Chceš mít přehled o všech novinkách?
Zaregistruj se do newsletteru a budeš dostávat vždy nové informace o slevách a produktech.