Podzim ještě zdaleka nekončí, právě naopak! Nyní ukazuje svou pravou tvář, na níž se jako emoce střídají deštivé dny se slunečními, které jsou stále vzácnější. Stejně vzácné se však stává i ovoce a zelenina ze zahrady. Využijte poslední plody podzimu a naservírujte dětem chutné podzimní pyré plné vitamínů, které v tomto období potřebujeme všichni.
Ingredience
- 1 jablko
- 1 šálek kapusty
- 1 šálek máslové tykve
Postup
Jak to už u podobných kašiček bývá, postup je velmi jednoduchý. Jablíčko rozkrojte, odstraňte jadérka a nakrájejte na menší kostky. Na menší kousky nakrájejte i omytou dýni a pod tekoucí vodou omyjte lístky kapusty. Zeleninu spolu s jablkem vložte do parního vařiče, dolijte vodu po úroveň 2 a nechte vařit. Po uvaření slijte přebytečnou vodu do misky a uvařené suroviny rozmixujte v mixéru. Pokud je to nutné, přidejte vodu a mixujte, až vám konzistence pyré dokonale nevyhovuje.