Špenátové pyré s treskou

05. bře'20
Špenátové pyré s treskou

Jak děti ochránit před viry a bakteriemi? Spojte síly železa ukrytého ve špenátu a omega-3 mastných kyselin, které najdete bohatě zastoupené v tresce. Sytě zelené pyré je předzvěstí jara a chorobám nedá šanci!

Ingredience

  • 15 g filety z tresky
  • 2 hrsti špenátu
  • 1 čajová lžička olivového oleje

Postup

Třesku nechte 15 minut odležet v misce s vodou, čímž ji zbavíte soli. Špenát opláchněte pod tekoucí vodou a vložte jej spolu s treskou do parního vařiče. Do nádržky dolijte vodu po úroveň 2 a nechte 10 minut vařit. Po uvaření sceďte vodu a suroviny spolu s olivovým olejem důkladně rozmixujte.

Chceš 5% slevu na svůj nákup?
Zaregistruj se do newsletteru, získáš 5% slevu na svůj první nákup a vždy nové informace o slevách a produktech.