Dýňovo-kapustové pyré s jablíčkem

07. lis'19
Dýňovo-kapustové pyré s jablíčkem

Podzim ještě zdaleka nekončí, právě naopak! Nyní ukazuje svou pravou tvář, na níž se jako emoce střídají deštivé dny se slunečními, které jsou stále vzácnější. Stejně vzácné se však stává i ovoce a zelenina ze zahrady. Využijte poslední plody podzimu a naservírujte dětem chutné podzimní pyré plné vitamínů, které v tomto období potřebujeme všichni.

Ingredience

  • 1 jablko
  • 1 šálek kapusty
  • 1 šálek máslové tykve

Postup

Jak to už u podobných kašiček bývá, postup je velmi jednoduchý. Jablíčko rozkrojte, odstraňte jadérka a nakrájejte na menší kostky. Na menší kousky nakrájejte i omytou dýni a pod tekoucí vodou omyjte lístky kapusty. Zeleninu spolu s jablkem vložte do parního vařiče, dolijte vodu po úroveň 2 a nechte vařit. Po uvaření slijte přebytečnou vodu do misky a uvařené suroviny rozmixujte v mixéru. Pokud je to nutné, přidejte vodu a mixujte, až vám konzistence pyré dokonale nevyhovuje.

Chceš mít přehled o všech novinkách?
Zaregistruj se do newsletteru a budeš dostávat vždy nové informace o slevách a produktech.