Do tepla i do zimy s fusaky Red Castle

09. úno'18
Do tepla i do zimy s fusaky Red Castle

Chybí vám, ale zejména vašemu děťátku pořádný fusak? Takový, který by byl jako stvořený nejen do kočárku, ale i na cestování či například sáňkování? Fusak je během zimy nezbytnou součástí výbavy děťátka, ale ten kvalitní vám určitě poslouží i v jiných ročních obdobích.

Fusak je takový malý zázrak, který udrží děťátko v teple a zároveň v pohodlí. Někdy před zimou neochrání ani nespočetné vrstvy oblečení. Stačí však děťátko uložit do fusaku a najednou není po zimě ani stopy. Kvalitní fusaky přežijí i tuhé zimy a bez obav můžete svůj malý poklad posadit na sáňky - fusak Red Castle nezdolá ani sníh a dokonce ani déšť.

Extra teplý fusak do kočárku

Fusak performance cz

Přesně takový je fusak z řady Performance, který zahřeje děťátko i během tuhé zimy. Je speciálně navržen pro potřeby těch nejmenších a je odolný vůči větru a dešti, takže v něm vašemu děťátku nic nehrozí. Je to ikonický fusak, který si okamžitě zamiluje miminko i vy. Tento extra teplý fusak je vyplněn měkkou vatou, díky které se v něm děti cítí pohodlně a bez problémů v něm i zaspinkajú. Fusak má tkaničky a suchý zip, takže jej můžete upevnit do kočárku a tam pevně drží na svém místě.

Nepromokavý fusak pro novorozence

Fusak tenderness cz

Nepromokavý dětský fusak Tenderness je díky své přizpůsobivé velikosti vhodný pro dětičky už od narození. Fusak pro novorozeňata se vám sejde zejména tehdy, pokud máte termín porodu v zimě nebo v chladnějším období. Na převoz z nemocnice je jako stvořený. Díky svému materiálu poskytuje fusak dětem ochranu před všemi nástrahami počasí a má také kapuci, takže chrání hlavičku miminka. Šířka fusaku se dá přizpůsobit tkaničkami a má jeden dlouhý zip, kterým jej můžete otevřít doširoka a používat ho i jako deku.

Fusak na všechny cesty

Fusak cestovní cz

Tento fusak je ideální na dlouhé i kratší cesty s miminkem, protože je vhodný pro děti od 0 do 24 měsíců. Dá se přizpůsobit délkou a také složit na malou velikost - jednoduše ho srolujete a uložíte do zavazadla či do kufru auta. Fusak má po bocích dva zipy, díky kterým se doširoka rozepne a má rovněž otvory na tříbodové a pětibodové bezpečnostní pásy. Bez problémů ho upevníte do kočárku a můžete vyrazit na výlet!

Fusaky Red Castle v naší nabídce jsou jako stvořené do velké zimy, ale i do přechodného období. Využijete je téměř během celého roku, dokonce i v létě, když se vyberete například do hor. Fusaky značky Red Castle jsou kvalitně prošívané, vyrobené jsou z nepromokavých materiálů a jejich výplň je měkoučká a teplá, takže děti se cítí jako v bavlnce. I vy už teď dětem závidíte to pohodlí?

Značka Red Castle

Chceš mít přehled o všech novinkách?
Zaregistruj se do newsletteru a budeš dostávat vždy nové informace o slevách a produktech.