Péče o miminko je díky Beaba jednodušší

25. led'18
Péče o miminko je díky Beaba jednodušší

Dnešní čerství rodiče mají oproti předchozím generacím rodičů množství výhod. Mezi ně nepochybně patří i produkty značky Beaba, které sice usnadňují rodičům péči o děti již několik desetiletí, ale každý rok přicházejí s novými nápady.

První revoluční produkt značky Beaba spatřil světlo světa již v roce 1989. První parní vařič a mixér Babycook se však od té doby změnil, ale stále je to ikonický kuchyňský robot, který si chválí maminky a tatínkové po celém světě. K vařiči Babycook od toho času přibyly mnohé nové produkty, které splňují i ​​ty nejpřísnější kritéria kvality a zároveň jsou pěkným doplňkem do domácnosti.

Vše pro miminka

Při prvotním návrhu nového produktu myslí designéři na potřeby dětiček a jejich rodičů. I proto jsou výrobky z dílny tohoto výrobce tak jednoduché na použití, zároveň šetří čas a neobsahují žádné škodlivé látky. Zdraví dětí je přece na prvním místě, takže i všechny příbory pro malé dětičky mají oblé tvary, jsou měkké a vůbec nevadí, když do nich děťátko zakousne. Nemusíte se bát toho, že množství výrobků se odrazí na nižší kvalitě

Detský podbradník Beaba

.

Jednoduchá příprava jídel

A ne ledajakých. Máme na mysli zdravé kaše, ať zeleninové nebo ovocné, které při vaření neztrácejí žádné vitamíny. Zdravá příprava jídla na páře nezabere více než 15 minut. Vařič se dokonce sám vypíná a na mixování takto uvařeného jídla nepotřebujete žádný další mixér. Vše zvládnete díky multifunkčnímu robotu Babycook. Kompaktní vařič a mixér v jednom vás ujistí v tom, co vaše děti papaji. Jakkoliv jsou kupované výživy a kaše chutné, nikdy si nemůžete být na Stopercent jisti, co vaše děti papaji. Ale s tímto robotem od Beaba ano.

Parní vařič Beaba

Klidný spánek a relax

Amanda Corney, jedna z designérů značky Beaba, říká, že tato profese umožňuje spojit v jednom produktu něco estetické, funkční, ergonomické a šikovné. I proto jsou výrobky značky zároveň perfektními dekoracemi. Dětské lampičky představují krásný designový kousek, který také pomůže vašim dětem usnout, ale díky dvěma intenzitám svícení si při světle z lampy mohou číst.

Pěkným doplňkem je i zvlhčovač vzduchu, ale také dětské monitory. Netřeba zapomínat ani na ergonomicky tvarované lehátka pro miminka, které můžete používat díky podložce delší dobu. A to jsme jmenovali jen pár produktů, které jistě ocení všichni rodiče, ale i prarodiče či starší sourozenci. Beaba jednoduše myslí na pohodlí celé rodiny.

Dětské lehátko Beaba

Značka Beaba je jako stvořená pro moderní rodiče, kteří chtějí pro děti to nejlepší, ale zároveň si potrpí na hezké věci. Široká nabídka produktů vám do domácnosti přinese nejen revoluční parní vařič Babycook, ale také pomůcky ke koupání, krmení, přebalování či spánek. Péče o děti bude díky této značce ještě větším potěšením.

Značka Beaba

Chceš mít přehled o všech novinkách?
Zaregistruj se do newsletteru a budeš dostávat vždy nové informace o slevách a produktech.