Máma Kate: obyčejná máma se špetkou modré krve

09. kvě'18
Máma Kate: obyčejná máma se špetkou modré krve

Vévodkyně Kate patří zřejmě mezi nejsledovanější mámy ze všech královských rodin. Ani ne před měsícem se staly s princem Williamem trojnásobným rodiči, krátce poté zároveň oslavili 7. výročí sňatku a malá princezna Charlotte před pár dny oslavila své 3. narozeniny. To vše jsou jen fakta, ale jaká je Kate ve skutečnosti matka?

Inspirativní, vždy upravená, usmívající, ale v první řadě zcela obyčejná máma - i takto jednoduše by se dalo odpovědět na otázku, jaká je vévodkyně Kate, nyní už máma tří dětí. Mnohé maminky z řady běžných smrtelníků ji závidí, jiné ji kritizují, a to zejména kvůli tomu, jak vypadala krátce po porodu malého prince. Vysmátá a krásně nalíčená Kate jen pár hodin po porodu mávala davu zvědavců a jedině vystupující bříško a malý uzlíček na rukou prozrazoval, že právě porodila.

V první řadě máma

Kate nabyla po sňatku s princem Williamem několik úloh, ale hned po porodu prvního prince Georga je vždy a všude v první řadě máma. Během každé akce, ať je jakkoli velká a důležitá, ji vidět v přítomnosti dětí. I přesto, že George a Charlotte mají svou španělskou chůvu, na veřejnosti je Kate pořád v blízkosti svých dětí a věnuje jim každý pohled či dotek. Nevšímá si kamery, fotoaparáty ani novinářů, všechnu svou pozornost věnuje dětem. A jinak to prý není ani v soukromí.

Kate william louis

Neklamná řeč těla

Řeč těla oklame jen málokdo a je více než jisté, že Kate by se o to ani nesnažila. I díky ní tedy můžeme vyčíst, jaká je Catherine matka. Je více než jisté, že oba rodiče se dětem snaží co nejvíce přiblížit a nepovyšují se nad ně. Berou je jako rovnocenné členy rodiny a přestože domácnost vede Kate, o výchovu dětí pečují oba stejně. Ani jeden z rodičů nemá problém sehnout se k dětem a přimluvit se jim ze stejné výšky a velmi často je berou na ruce a drží je tak, aby měly děti svobodu při objevování světa.

Nakažlivý úsměv a spontánnost

Kate je součástí královské rodiny a babičkou jejich dětí je samotná královna Alžběta II. To však nic nemění na faktu, že vévodkyně z Cambridge je i během významných událostí, jakou nepochybně je oslava narozenin královny, zábavnou mámou a těší se z přítomnosti dětí. Její nakažlivé úsměvy s odhaleným zuby svědčí i podle expertů na řeč těla a mimiku o spontánní radosti. A vůbec nezáleží na tom, že se na ně dívá téměř celý svět a analyzuje každý pohyb. Kate je vždy sama sebou.

Kralovska rodina krst

Máma s modrou krví

Nelze popírat, že Kate to má v některých směrech jednodušší. Je přece váženou členkou královské rodiny a vychovává nástupníky trůnu, má vše, o co si jen zažádá a vždy vypadá dokonale. No to je zároveň náplň její práce - cestování s manželem za pracovními povinnostmi prince a vévodkyně musí být vyčerpávající i přesto, že královský dvůr je jim vždy po ruce. V konečném důsledku je však Kate obyčejná máma, William je obyčejný otec a jejich nyní již tři děti jsou přesně stejné děti jako i ty vaše.

Obléká se do toho nejlepšího, bydlí na zámku, zdobí ji nejdražší šperky a i bez oficiálního titulu ji můžeme nazývat princeznou. Kate Middleton je však v první řadě milující matka a výchovou se vůbec neliší od ostatních maminek. Měnily byste s Kate?

Chceš mít přehled o všech novinkách?
Zaregistruj se do newsletteru a budeš dostávat vždy nové informace o slevách a produktech.