Letní norský salát s lososem

20. čen'19
Letní norský salát s lososem

Vyměňte v létě těžká smažená jídla za lehké saláty, které organismus v horkém počasí nezatěžují. Chutný losos ve spojení se svěží okurkou a sytými bramborami vytvářejí perfektní harmonii chutí, kterou ještě více pozvedne výrazný kopr.

Ingredience

  • 120 g okurky
  • 60 g brambor
  • 30 g lososa
  • kopr
  • 1 čajová lžička olivového oleje

Postup

Brambory oloupejte, omyjte a nakrájejte na kostky velké asi 1 cm. Lososa rovněž nakrájejte na malé kousky, ale pečlivě zkontrolujte, zda se v něm ještě nenacházejí kosti. Spolu s bramborami ho vložte do parního vařiče, dolijte vodu po úroveň 3 a nechte vařit. Mezitím očistěte okurku a nakrájejte ji na malé kostičky. V míse smíchejte uvařeného a vychlazeného lososa, brambory a okurku, přidejte olivový olej a špetku kopru.

Chceš mít přehled o všech novinkách?
Zaregistruj se do newsletteru a budeš dostávat vždy nové informace o slevách a produktech.